Zmiana Pirata

• Witam Mam już ponad rok Sea of Thieves, i tak patrze na mojego pirata i jest on taki sobie (Względem Ciała) Kiedy wybierałem postać myślałem że jest spoko a potem okazało się lipą Wiec Zacząłem szukać jak zmienić pirata i nic nie ma jest tylko (Delete Pirate) a nie chciał bym tego robić bo za dużo zrobiłem na tym piracie i nie chce znowu wszystko od początku i tak sobie myślę żeby wprowadzić opcje ,,Change Pirate'' Miało by to polegać na tym że zmieniasz wygląd pirata a wszystko co zrobiłeś się zapisuje i np: Pierwsza raz Jest darmowy a następne kosztują o 100k więcej można nawet od razu wprowadzić 100k opłatę za zmianę pirata bo hajs mam, ale liczne na was że coś z tym zrobicie. bardzo fajna gierka:D Pozdrawiam (o i przepraszam za jakiś błąd w tej opinii bo coś się psuje)(wiem że to trochę absurdalne, ale więcej dziwnych rzeczy się dzieję w Sea of Thieves)

• 5
    Wyświetlenia
  • W jednym ze streamów z lutego bodajże deweloperzy powiedzieli, że dostaniemy w przyszłości opcję zmiany wyglądu swoich postaci. Kiedy dokładnie ani w jakiej formie jednak na razie nie wiadomo; równie dobrze mogą to wprowadzić jako quest fabularny albo mikropłatność. Trzeba poczekać i zobaczyć ¯\(ツ)

• @ardent-hallern Dziękuje

• @puchaczuszek Raczej nie ma co na to liczyć, na początku rozgrywki jest napisane, że twój pirat to przechowalnia wszystkiego co masz. Sam wybierałem pirata ok 1,5 godziny tak aby mi pasował na długie lata.

• wspominali coś że za jakiś czas wprowadzą możliwość wyboru kilku postaci z tym samym poziomem. ale jak to wygląda fizycznie nie wiem

5
Wyświetlenia
1 z 5