Witam Mam już ponad rok Sea of Thieves, i tak patrze na mojego pirata i jest on taki sobie (Względem Ciała) Kiedy wybierałem postać myślałem że jest spoko a potem okazało się lipą Wiec Zacząłem szukać jak zmienić pirata i nic nie ma jest tylko (Delete Pirate) a nie chciał bym tego robić bo za dużo zrobiłem na tym piracie i nie chce znowu wszystko od początku i tak sobie myślę żeby wprowadzić opcje ,,Change Pirate'' Miało by to polegać na tym że zmieniasz wygląd pirata a wszystko co zrobiłeś się zapisuje i np: Pierwsza raz Jest darmowy a następne kosztują o 100k więcej można nawet od razu wprowadzić 100k opłatę za zmianę pirata bo hajs mam, ale liczne na was że coś z tym zrobicie. bardzo fajna gierka:D Pozdrawiam (o i przepraszam za jakiś błąd w tej opinii bo coś się psuje)(wiem że to trochę absurdalne, ale więcej dziwnych rzeczy się dzieję w Sea of Thieves)
Zmiana Pirata
W jednym ze streamów z lutego bodajże deweloperzy powiedzieli, że dostaniemy w przyszłości opcję zmiany wyglądu swoich postaci. Kiedy dokładnie ani w jakiej formie jednak na razie nie wiadomo; równie dobrze mogą to wprowadzić jako quest fabularny albo mikropłatność. Trzeba poczekać i zobaczyć ¯\(ツ)/¯
1 z 5