Türkçe Dil - Turkish language

• Oyunda Türkçe Dil Olmadığı İçin Ben ve Benim gibi Birçok Oyuncu Oyundan Zevk Alamıyor, Oyundan Daha Çok Zevk Alabilmemiz ve Oynadığımız Oyunu Anlayabilmemiz İçin Türkçe Dil olmasını istiyoruz. Lütfen sesimizi duyun.!!!

• 85
    Views
  • @nothinglosetv Umarız ki gelir. Çünkü böyle oynanmıyor. Her hazine avın da çeviriye bakmaktan artık bıktım desem abartmış olmam sanırım. Kısaca 'Türkçe Dil Desteği' Gelirse Çok Ama Çok İyi Olur

• TÜKÇE DİL DESTEĞİ LÜTFEN

• Lütfen Türkçe Dil Desteği Gelsin..

• Türkçe dil desteği gelse birçok Türk oyundan zevk alır ve en önemlisi oyuncu sayısı artabilir. Lütfen biran önce dil desteği gelmesini istiyoruz.

• Türkçe dil desteğinin gelmesini çok çok istiyoruz ve türkçe dil desteği ile bir çok oyuncuyu çekebilirsiniz lütfen ricamız türkçe dil desteği gelmesi.

• Lütfen türkçe dil desteği

• Oyunu bugün satın alıp oynamaya başladım yabancı dil ile oyun güzel oynanmıyor türkçe dil desteği gelmeli

• boş istek reis çok ekstra bir ingilizce istediğini düşünmüyorum oyunun, yeterli türk oyuncusu olsaydı bu zamana kadar yapılırdı )

• @Nothinglosetv Bende yeni başlayanlardanım lütfen Türkçe Dil....

• Bugün Fark ettim oyunu microsoft store'den indiriyordum 47gb olarak bir baktım 79gb olmuş
    ben bu oyunu asla endiremem bu gidişle biraz insaf edin kardeşim

• Arkadaşlar oyunu microsft'tan satın aldım ama çok yavaş indiriyor direk indirme linki varmı ? idm ile indireyim
    varsa lütfen yazın

• @cptkunkka bence oyunun görevlerini oynamamışsın. oyunun bulmacalı ana görevlerinde ingilizcen olmadan çok bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

• @mexsante riddle yapma reis o zaman bu kadar basit :D

• TÜRKÇE dil desteği oyuna eklenmeli.
    Onlarca dil seçeneği arasında Türkçe'de mutlaka yer almalı.
    Oyunu oynamak isteyipte İngilizce bilmeyenler için faydalı olacaktır.
    Böylece her yaştan ve her kesimden oyuncularda oyuna dahil olabilirler.

• If Turkish language support is available, everyone will be more comfortable. MİCROSOFT please hear our voice already steamed the game.

• *Türkçe dil Lütfen

• Türkçe gelsin

• lan buraya yazan herkesin nicki niye nasıl ingilizce o zaman! gidin öğrenin olm şu dili, 5. dünya ülkesiyiz hala özerk krallık istiyosunuz.

• türkçe destek gelsin

• Turkish Language PLEASE !!!

• Lütfen Türkçe Dil Desteği Gelsin !!! / Turkish Language PLEASE !!!

• Türkçe getirin lütfen

• Hello,

We Turks love this game and we want Turkish language support from our valuable producers in order to understand and enjoy the game in the best way. Please listen to our voice.

• Türkçe dil getirmek bukadar zor olmamalı bunun için iade ettim yabancı dili olmayan oynayamaz..

• we want Turkish language

• Please Turkish

• Please Turkish

• çok haklı

• Türkçe dil desteği gelsin artıık
    Turkish Language PLEASE!!!

• Please Add Turkish Language

• Türkçe Dil Desteği Lütfen

• WE WANT TURKISH LANGUAGE! WE NEED TURKISH ENGLISH VERY HARD WE CAN'T UNDERSTAND ANYTHING ANT TRANSLATES TRASLATING WRONG! PLEASE MAKE THE TURKISH LANGUAGE!

• @nothinglosetv türkçe dil desteği lazım oyuncu sayısı artar ve oyundan zevk alırız lütfen en kısa sürede türkçe dil desteği gelsin

• Türkçe desteği olmadan oynamak çok zor lütfen Türkçe desteği getirin

85
Views
22 out of 85